Stärk kroppen med Amino

Det kan finnas många orsaker till att vår kropp säger ifrån eller att vi helt enkelt behöver stärka den. Hur man lever, tränar och rör sig dagligen avgör också vad vi behöver äta mer och mindre av. Att vi inte mår bra fysiskt behöver inte alltid handla om fysiska tillstånd som syns på ett blodprov. Om man är trött och inte riktigt orkar med att träna och hålla igång kan det faktiskt vara så att det saknas något som amino eller mineralet. Genom att äta aminosyror får man ett kosttillskott som ens kropp kanske behöver.  
Aminosyror kan vi få i oss via födan men tränar man hårt kanske det inte räcker och kroppen kan bli glad över ett tillskott. 

 

 

På Örtspecialisten säljer de aminosyror som grundar sig på naturliga ingredienser. Ägarna till butiken har lång erfarenhet av att jobba med örter och har båda gått olika utbildningar inom örtmedicin. De säljer sina produkter till både privatpersoner och företag i Sverige men också via en annan norsk webbplats som heter Vibene. Deras ört- och näringsprodukter tillverkas i Storbritannien under GMP- standarder och deras svampserie som de också har, tillverkas i Tyskland och produceras under samma standard. 

Deras utbud av av aminosyror är unikt och har utvecklats i klinisk miljö i över trettio år. Deras växtbaserade produkter är traditionella med näringsprodukterna har ett nytänkande. De designar sina egna produkter för skandinavier som därefter produceras i små partier. 

De har dessutom ett stort hållbarhets- och miljötänk då deras örtprodukter är maximalt koncentrerade för att ge ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Deras näringsprodukter innehåller mycket absorberande former av aminosyror, vitaminer och mineraler. 

 Om du är ute efter naturliga produkter, som är kvalitativa och gör gott för din kropp kan du börja leta här. Här finns ett stort utbud och mycket kunskap.