Skapa barnets drömrum med hjälp av fototapet

Barnrum kan se ut på väldigt många olika sätt, ofta beroende på vilken ålder barnet är i. När barnet är litet är det föräldrarna som väljer färger och inredning som de tycker passar. Men när han eller hon har blivit några år gammal och skaffat sig lite mer åsikter, intressen samt en egen stil så kan det komma önskemål om förändringar på rummet. 

För mycket färg kan ta över

Mycket kan göras med möbler, leksaker och textilier men grunden har nog den största påverkan på känslan i rummet. Kulören på väggarna kan till exempel ha stor inverkan och det är inte ovanligt att barn gärna vill ha sin favoritfärg i hela rummet, oavsett om det är en mjuk pastellfärg eller en skrikig kulör som tar över alla andra intryck. 

Barn byter ofta intressen och smak

Det är inte heller ovanligt att barn ändrar sig från år till år vad de tycker om och vill ha. Därför kan det vara bra att använda sig av neutrala färger på väggar, golv och tak för att slippa lägga ner tid och pengar på stora förändringar. En sak man dock kan göra  är att använda en fototapet som fondvägg eftersom det är ett relativt snabbt och enkelt projekt att sätta upp och eventuellt byta ut med tiden. Med en fototapet går det att exempelvis måla alla andra ytor vita och ändå skapa liv och rörelse i rummet.

Tapetsera med största intresset som inspiration

En vägg som är täck av en bild på en fotbollsarena, favorit djuret eller en kanske en djungel kan vara otroligt uppskattat och gör rummet extra personligt. Med en fototapet kan barnet få ett motiv som passar just hans eller hennes stil och intresse. Hos Sohu-Shop finns fina och unika fototapeter av hög kvalitet för alla åldrar. Den webbaserade butiken värdesätter kvalitet och handplockar de finaste och trendigaste motiven för att möta sina kunders behov. Du hittar hela utbudet på sohu-shop.se/shop/fototapeter-363s1.html.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *