Att dejta är kul!

23 september 2019
patrick pettersson
Att dejta är kul!

En av Sveriges favoritsysselsättningar är att dejta. Och det är ju bra! Genom dejting lär du känna dig själv och andra. Du lär dig dina svaga och starka sidor, vad i din personlighet som attraherar andra och vad som avskräcker. Du har förmodligen ett mål med ditt dejtande, men ha inte för bråttom dit. Vägen är mödan värd. Har du tur kanske du inte bara får en kärleks- och livspartner efter ditt dejtande, utan även vänner som på en dejt upptäckt att du kopplar med på ett annat sätt än det rent romantiska.

 

 

Att annonsera en dejt.

 

Det finns inget skamfyllt i att annonsera och läsa andras annonser i jakten på bästa dating. Sajten https://datingpilot.se/dejting/ ger dig omdömen och värderingar om dejtingsajter som passar just dig i din jakt på partner. Att lära känna andra människor har ett värde i sig, att hitta en livspartner är ett av de viktigaste beslut du gör i ditt liv. Om du väljer att lägga in din egen annons på en sajt så gör en ärlig beskrivning av dig själv och vad du tycker är viktigt hos en partner, men sälj in dig själv. Det är onödigt att lista alla sina brister och bli bortvald för tidigt.

 

Att hitta en dejt som annonserat.

 

De flesta som annonserar efter en dejt är män så det finns mycket mer att välja på för en kvinna. En annons av en kvinna kommer att få mängder av svar, så är du man får du räkna med konkurrens. Svara på annonser som uppfyller de egenskaper som du finner viktigast. Vardagliga saker som rökning, husdjur, alkoholvanor är viktigare än vad du tror. Skriv ditt svar ärligt, gärna med ett foto, ta upp din inställning till egenskaper som annonsen redovisat och beskriv några av dina viktiga egenskaper och krav du har.

Fler nyheter