Liv och lyster till ditt ansikte

För att ge ansiktet det där lilla extra så ska du investera i en bra ansiktsmask. Den tar bort döda hudceller och rengör på djupet, återfuktar huden och ger den lyster. Vissa masker ger också en uppstramande effekt vilket kan vara trevligt inför en tillställning som till exempel en fest. Om du vill ha en extra bra effekt av din mask så kan du göra en ansiktspeeling före.

För att få så bra resultat som möjligt så ska du välja rätt ansiktsmask för din hudtyp. Olika hudproblem kräver olika åtgärder så ta reda på om du har en torr, fet, normal eller känslig hy.

 

Komplement till vardagsrutinen

Du kan lägga din ansiktsmask en till två gånger i veckan om du vill, men gör du det oftare kan huden bli torr. Se den som ett komplement till din vardagliga rengöring för en renare, finare och friskare hy.

Om du köper en ansiktsmask i burk så ska du använda en spatel istället för fingrarna. Du har bakterier på händerna som du vill undvika att få ner i burken. Bakterierna kan ge kortare hållbarhet och försämra kvalitén på produkten, och du ska undvika att få dem i ansiktet. Skölj av spateln före och efter användning så kan du ha den till alla dina burkar.

 

 

Köp hudvård på nätet

Det är väldigt enkelt att beställa ansiktsmasker på nätet och priset är ofta lägre än i butik. Om du är osäker på vilken ansiktsmask som passar din hudtyp så finns det nästan alltid en kundtjänst du kan kontakta för tips och rådgivning. Du kan också besöka en hudterapeut för att göra en hudanalys. Då får du reda på vilken sorts ansiktsvård som gynnar din hud allra bäst, och kan sedan i lugn och ro lägga en beställning hemma. På www.sephora.se hittar du många olika sorters ansiktsmasker av hög kvalité.  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *