Kontorsstädning i Stockholm

21 november 2019
patrick pettersson
Kontorsstädning i Stockholm

Kontorsstädningar är något väldigt vanligt i Stockholm då staden är ett populärt säte för både mindre och riktigt stora firmor. Att hålla en arbetsplats fräsch och städad är ett måste. På det sättet skapas goda förutsättningar för en bra arbetsmiljö. Dessutom är kontoret företagets ansikte. Det är vad man visar för kunder och besökare. Därför är det väldigt viktigt att försöka ge det bästa möjliga intrycket när någon besöker ens lokaler.

Den vanligaste lösningen till en effektiv kontorsstädning är att anlita en städfirma. Vårdarna kommer när det bäst passar företaget självt. Varianterna för städningens intervaller varierar mycket, från varje dag till en gång i veckan. Vanligast är det med en gång i veckan eller varannan vecka. Vad ingår egentligen i en kontorsstädning? De olika momenten går vi igenom under nästa rubrik. Läs gärna vidare!

 

 

Vad ingår i en kontorsstädning?

Vilka moment som ingår i en kontorsstädning är något väldigt individuellt. Dessa kan bestämmas tillsammans med den utvalda städfirman.

Vanliga tjänster som ingår i en veckovis städning är bland annat tömning av sopor, dammtorkning av fria ytor och fönsterbrädor. Att ta bort fläckar på dörrar och glaspartier är något viktigt både när det gäller kontor-, och hemstädning. Dammsugning av golv och avtorkning av stolar ingår givetvis samt tömning av sopor. Kontorets toalett är ett viktigt område där rengöring av handfat, toalett och eventuellt dusch bör göras med största möjliga noggrannhet.

 

 

Extra tjänster vid kontorsstädning

Vid behov erbjuder städfirmor extra tjänster. Vanligt förekommande är att fylla på kaffeförrådet och eventuellt även köpa fika. Att sköta enklare ärenden som lampbyten och dylikt finns också som tillgänglig service. Med andra ord kan ett pålitligt och kunnigt städföretag fungera lite som ”allt i allo” på kontoret.

Välj din städpartner med omsorg och se till att du kan lita på den i alla situationer och under alla omständigheter.

Fler nyheter