Jeans i vinter betyder långkalsonger

27 november 2019
Mikael Barani
Jeans i vinter betyder långkalsonger

Långkalsonger: På eller av?

Det låter delade meningar gällande när långkalsongerna ska tas fram. Detta fantastiska plagg som är omgivet av en hel del humor. För trots allt är det ju kul att kombinera ordet ”kalsong” med det mesta. 

Nåväl, enligt djupt kunniga långkalsongforskare (nåja) är fem grader Celsius brytpunkten för när det är dags att förse sig med ett lager kläder till under byxorna. Detta får förstås modifieras för individuell tålighet mot kyla, och kanske även värmande kroppsbehåring på benen. Men generellt sett verkar det vara där under fem grader som det blir lite nipprigt om spirorna om man inte har långkalsongerna till hands.

För låt oss vara ärliga: Hur bekväma jeans än må vara så blir det rätt svalt att gå i dem när kvicksilvret börjat närma sig norr. Definitivt när minusgraderna har slagit till. Då kan jeans kännas som ett par kalla stuprör om man inte har något mellan dem och huden.

Så för dig som just har spanat in ett par schyssta jeans på 2trendy.se – se till att även förse dig med ett par långkalsonger. Då kan du fortsätta bära dina denimblå även när snön ligger på marken.

Letar du efter julklappar så finns det såklart mer än just jeans av olika märken på 2Trendy. Passa på att kolla runt bland alla märken efter något som kan tänkas passa dina nära och kära. 

Eller så kanske du är ute efter något till dig själv. Nu inför julen brukar det vara hektiskt på jobbet, så varför inte vara generös mot dig själv och belöna dig med något nytt att bära. 
Passa samtidigt på att rensa ut något gammalt ur garderoben. Lägg ut det till försäljning, eller skänk det till någon behövande så att andra också kan unna sig samtidigt som du gör det.

Det är ju trots allt jul snart.

 

Fler nyheter