hundkurs i Hässelby med välmeriterad instruktör

26 februari 2022
admin

editorial

Din Hund i Fokus drivs av en mycket välmeriterad kvinna vid namn Johanna och hon brinner minst sagt för hundar och deras välmående. Hennes inställning är att hundar som är i rätt känsloläge har lättare att lära sig saker och hon jobbar endast med belöningsbaserad inlärning vilket förstärker hundens önskade beteende. Johannas lista av utbildningar är otroligt imponerande och där finns allt från instruktör och mentalfigurant inom Svenska Brukshundsklubben till hundpsykolog och lydnadsträning.

Johanna och Din Hund i Fokus erbjuder mängder av olika hundkurser och de pågår antingen inom- eller utomhus i Hässelby. Det som avgör om kurserna bedrivs inom- eller utomhus är säsong och väder. För att välja rätt hundkurs i Hässelby så kan ett första steg vara att besöka hemsidan där all information om de olika kurserna finns. Det går även bra att kontakta Johanna via hemsidan för frågor och funderingar.

hundkurs hässelby

Din Hund i Fokus erbjuder ett flertal olika hundkurser och här finns något som passar alla. För att nämna några av kurserna så kan man delta i en klassisk valpkurs där man som hundägare får lära sig grunderna till en bra relation och lära sig kommunicera med sin hund. Efter valpkursen så kan det vara en bra idé att fortsätta med unghundskursen/vardagslydnad där man går vidare med att gå fint i koppel, inkallning och passivitetsträning och mycket mer.

Roliga och lärorika hundkurser.

Johanna har ett brett kunnande och kurserna skvallrar om detta då det utöver valp- och unghundskurser även finns en kurs där man lär hunden att hitta dina favoritsvampar. En annan mycket nyttig hundkurs för många hundägare kan vara hundmöteskursen där man under kontrollerade former tränar lugnt på att passera andra hundar och få bukt med att hunden kastar sig ut i kopplet med mera. Ett bra tips är att kontakta Johanna och Din Hund i Fokus för att börja träna din hund. 

Fler nyheter