Hitta snygga fototapeter på sohu-shop.se/shop/fototapeter-363s1.html

06 februari 2021
jonas olsson

En fototapet kan lyfta ett helt rum och ge det en helt ny känsla. Ett kallt och trist rum kan bli varmt och spännande, ett litet rum kan plötsligt se oändligt ut om det får en egen fjärran horisont. Men det gäller att sätta rätt fototapet i rätt rum. Ett motiv från en vacker grön skog kan i ett vilorum ge ett lugn och bidra till snabbare återhämtning. Det är en effekt som en bild från en hektisk storstad kanske inte ger.

Innan man väljer fototapet är det bra att fundera över vilken känsla man vill ha i rummet. Vill man skapa värme och avslappning eller vill man kanske placera rummet på en specifik plats? En fototapet på New Yorks skyline kan exempelvis passa bra om målet för företaget är att öppna filial där. Vill man däremot förekomma tonåringen innan hen själv sätter sina tags på väggarna kan en fototapet med graffiti passa bra.

Fototapet med monteringsgaranti

Man kan tillverka fototapeter av sina egna bilder, men eftersom bilden blåstes upp stort kommer den att bli detaljrik och saker som man kanske inte tidigare sett framträder plötsligt. Därför gäller det att först retuschera bort sådant som man inte vill ska synas. Man måste även tänka på takhöjden och hur man kan beskära bilden på ett snyggt sätt. Motivet måste också passa efter hur man har möblerat rummet så att inte soffan eller något annat döljer det som är viktigast i bilden.

Det går även att få tag på fototapeter i butiker på nätet, som sohu-shop.se/shop/fototapeter-363s1.html, med olika teman som exempelvis natur, resor, konst, musik, människor, arkitektur etc. En fototapet går att montera på de flesta underlag och vissa tillverkare erbjuder monteringsgaranti. Det innebär att om man misslyckas med monteringen får man en ny fototapet gratis från exempelvis https://sohu-shop.se/shop/fototapeter-363s1.html .

Fler nyheter