Gummiplattor för utomhus- och inomhusbruk

18 maj 2022
Cecilia Olsson

advertorial

Gummiplattor kan med fördel användas till flera ändamål i och utanför hemmet. De kan användas till allt från att göra mark och golv mjukare till att få utrymmen att se mer inbjudande ut. Hos e-plast.se hittar man gummiplattor som är tillverkade av återvunna bildäck och finns i färgerna svart, grå, grön och röd. Dessa färger kan kombineras eller så kan man skapa ett enhetligt område med endast en färg. Gummiplattorna kan enkelt monteras genom att man lägger ut dem på en plan yta och klickar ihop dem i varandra. 

Gör trädgården tryggare för barnen med hjälp av gummiplattor

Något av det viktigaste gummiplattor bidrar med är att de kan göra olika områden säkrare för barn. Genom att placera ut gummiplattor runt en pool eller under lekställningar så minskar halkrisken markant och de dämpar dessutom fall om barnet skulle ramla. Gummiplattorna passar väldigt bra att använda utomhus eftersom de är underhållsfria samt utvecklade så att mossa och alger ska ha svårt att fästa på ytan.

Gummiplattor

Gummiplattor kan skapa en trevligare atmosfär på balkongen 

En balkong med betonggolv kan ofta se väldigt tråkig ut och är inte direkt inbjudande att stiga ut på barfota. Med gummiplattor blir golvet betydligt trevligare att sätta fötterna på och de ger samtidigt utrymmet lite mer färg. Lägg till några bekväma möbler, mjuka textilier och vackra blommor så kan balkongen bli en mysig oas.

Det kan vara smart att använda gummiplattor om man arbetar stående

För den som tycker om att arbeta stående vid datorn, vare sig det är i hemmakontoret eller på arbetsplatsen, så är det viktigt att inte stå på hårt golv eftersom det kan orsaka värk och stelhet. Gummiplattorna från e-plast.se är bra att använda även till detta då de ger ett mjukare underlag.

Har man en hobby eller ett jobb som gör att man spenderar mycket tid stående vid en arbetsbänk på ett betonggolv i garaget så passar de såklart bra att placera ut också där.

Fler nyheter