Få nytt perspektiv med en Muuto lampa

Lampor är ett perfekt sätt att förstärka och framhäva en stil i hemmet. Antingen genom att belysa specifika detaljer och ytor eller genom att lampan i sig helt enkelt får vara en inredningsdetalj. 

Grundläggande belysning i form av en taklampa som är anpassad efter storleken samt vad utrymmet används till kan vara bra att installera i hemmets samtliga rum. I kök och badrum kan det dessutom vara bra att ha belysning under skåp som lyser upp bänkytor. Utifrån grundbelysningen kan rummen sedan kompletteras med lampor som gör det extra mysigt och funktionellt. Många ljuskällor på olika höjder i ett rum gör det väldigt trivsamt samt ger en ombonad känsla. Bordslampor är ofta mycket användbara och även fast en lampa placerad i en hylla inte fyller samma funktion så gör den ändå rummet mer levande. Finns det en stor hall eller långa korridorer i hemmet så är det både snyggt och effektfullt att använda sig av vägglampetter, vilka lyser upp en yta som i många bostäder har brist på dagsljus.

Även trädgården, balkongen eller uteplatsen bör få sin beskärda del av uppmärksamhet. Genom att belysa gångar, fasad och vackra detaljer även där så blir hemmet riktigt mysigt både på insidan och utsidan.

När det kommer till att välja lampor är designlampor ett säkert kort för att få snygg belysning av hög kvalitet. Muuto är ett finskt företag som de senaste åren fått en stark position på lampmarknaden. Ordet Muuto betyder ’’nytt perspektiv’’ och det är precis vad de inspireras av, att skapa ett nytt perspektiv på skandinavisk design. De har otroligt härliga färger på många av lamporna i sitt sortiment samtidigt som de har en tidlös och stilren design. Muutos Ambit Rail taklampa hänger perfekt över bordet eller en köks ö och deras Control Bordslampa blir en riktigt snygg detalj på skrivbordet eller i hyllan. Muuto har lampor som både skänker funktionalitet och snygg design till hemmet.

Köp Muuto lampa online här