Få hjälp med flakkåpa till din bil

21 februari 2023
Mimmi Källström

Få hjälp med flakkåpa till din bil

Att försöka utrusta din flakbil med en flakkåpa kan vara skrämmande och komplicerat. Men om du är förberedd och har rätt information kan du vara säker på att den passar perfekt! På Celer är de stolta över deras erfarenhet av att hjälpa kunderna att installera sina kåpor utan svårigheter eller bekymmer. Låt dem ta bort gissningarna från den här processen åt dig – om du anlitar deras hjälp garanteras en smidig integrering av din helt nya flakskyddskåpa!

Flakkåpa – vad är det?

Skydda din bil från väder och vind med ett skydd! Det här innovativa fordonsskyddet är utformat för att ge dig ett överlägset skydd mot smuts och fukt. Den är tillverkad av vinyl och visar upp överlappande flikar i båda ändarna som samlas till en imponerande barriär. Och om extrema temperaturer eller UV-strålar oroar dig, oroa dig inte – det finns en ännu robustare version tillgänglig som är fodrad med extra lager av isolering för ökad säkerhet.

flakkåpa

Olika modeller av flakkåpor

Letar du efter en idealisk sköld mot dåligt väder? Titta inte längre än till Celers omfattande sortiment flakkåpor! Med flera olika stilar och utföranden finns det säkert en modell som uppfyller dina exakta krav. Oavsett om det är hardtops för maximalt skydd eller softtops för lättare täckning; kombinationsalternativet om du behöver något däremellan – du kan hitta dem alla här. Du har också en rad olika färger och material till ditt förfogande, vilket gör att varje del erbjuder personlig estetik samt optimal avskärmningskapacitet.

Hur en flakkåpa monteras

Innan du köper din flakkåpa ska du mäta området exakt där den ska monteras. På så sätt kan du garantera att den passar perfekt och inte lämnar något utrymme för fel!.

För att se till att skyddet för din flik sitter fast när du kör erbjuder Celer de nödvändiga verktygen och den tekniska supporten för att fästa det säkert med fästen och skruvar. Detta är ett viktigt steg för att se till att den inte slås av under stormar eller när du når höga hastigheter på vägen.

 

Flakkåpan måste testas efter installationen för att se till att det är säkert och inte riskerar att skramla i starka vindar eller skapa andra komplikationer. Om det skulle uppstå några problem under testningen kan man lyckligtvis snabbt och utan ansträngning åtgärda dem genom att justera skruvarna.

 

Fler nyheter