Enklare vardag med måttanpassade walk-in closets

29 juli 2021
william eriksson

Tillhör du kategorin som öppnar garderobsdörren, slänger in en klädhög och avslutar med att knuffa igen dörren med bakdelen? Då är du inte ensam, det finns många som tillhör samma kategori och en vanlig anledningen är att det är för trångt i garderoben, det finns ingen möjlighet att hålla ordning på kläder, skor med mera. 

Du kanske har tänkt på att skaffa en måttanpassad walk-in closet där du kan få en helt annan överblick över dina kläder och skor jämfört med en vanlig garderob. I en sådan här garderob så hänger alla tröjor, klänningar, slipsar med mera framme på ett snyggt och prydligt sätt, du ser enkelt vad du har att välja på. Du kan få dina skor uppradade efter färg eller årstid i prydliga hyllor med eller utan glas. 

Du bestämmer själv hur du vill att din garderob ska se ut för att göra din vardag lite enklare. Det finns ett stort utbud med måttanpassade walk-in Closets så du kan hitta en favorit som passar just dig och dina behov. Det finns garderober i olika storlekar, varierande material och en mängd olika färger. Du kan hänga upp kläder, vika dem snyggt och lägga i hyllor, i en korg eller vad du föredrar som är enklast och bäst för dig. 

 

 

Vad kan förvaras i en walk-in closet?

Det första du tänker på är kanske att det bara är kläder och skor som behöver en praktisk garderob, men vi har alla mycket annat som vi ska förvara. Med dessa garderober kan du enkelt och snyggt förvara kläder, skor, sängkläder, handdukar, gardiner, dukar med mera.

Du kan även lägga in en matta och sätta in ett bord eller en pall, det finns mycket som du kan få in och du kanske vill ha en sittplats när du ska ta av och på dig kläder och skor. 

Fler nyheter