Den bästa känslan

Som människor är vi inriktade på att tolka ansiktsuttryck hos våra medmänniskor och vi gör det automatiskt och blixtsnabbt. Processen sker dessutom omedvetet. Där har vi en stor del av förklaringen till varför en människas leende är så viktigt för oss. Leendet är en oerhört viktig del av uttrycket och säger mycket om en människa. När vi har fått problem med tändernas placering tappar många av oss lusten att le frimodigt. Det är tråkigt och onödigt att det blir så. Det är inte svårt att se till att återställa ditt gladaste leende. En tandläkare hjälper dig enkelt med detta!

 

Hur fungerar det med tandreglering?

Det kan finnas flera olika anledningar till att tänder inte riktigt sitter som de borde. Tänderna kan helt enkelt ha växt fel. Man kan ha förlorat tänder på grund av sjukdom. Man kan ha fått dra ut tänder eftersom de smärtat. Eller så har man haft riktig otur och råkat ut för någon olycka och slagit ut tänder. Oavsett anledning går allt att reparera! Om du råkat ut för en olycka och slagit ut en tand ska du ta vara på tanden, om möjligt, och åka till tandläkaren snarast. I övriga fall kontaktar du en bra tandläkare för att planera Tandreglering.

 

 

Få tillbaka ditt leende

Tillsammans med din tandläkare gör du upp en plan. Kanske behöver du sätta fast konstgjorda tänder eller så behöver du en tandställning. Det kan också behövas bådadera samtidigt. Alla fall är unika och tillsammans kommer ni fram till vad som passar just dig bäst. Processen behöver inte ta åratal eller bestå av hundratals besök hos tandläkaren. Ganska snart kommer du att märka en positiv skillnad och i slutänden kommer dina tänder vara korrigerade. Ibland är sneda tänder ett kosmetiskt problem, andra gånger orsakar de smärta och tuggsvårigheter. Problem är till för att lösas och du kan få leendet tillbaka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *