Container tilter och maskiner till återvinningsindustrierna

07 juni 2022
admin

editorial

JNC Teknik levererar maskiner och produkter åt återvinningsindustrierna och allt man säljer håller absoluta toppklass då man enbart samarbetar med de största och ledande varumärkena i Europa. JNC Teknik levererar produkter för branscher som hanterar containrar och är man i behov av en Container tilter så kan man lita på att JNC Teknik hjälper till att finna exakt den produkt som ändamålet kräver. Företaget är baserat i Danmark men levererar maskiner och produkter till hela Skandinavien och man har agentur i hela området.

Kvalitet av högsta klass från ledande varumärken.

När man samarbetar med JNC Teknik så är man garanterad maskiner och övriga produkter av absolut högsta klass då företaget endast säljer produkter från de ledande varumärkena i Europa. Kvalitet är mycket viktigt när det handlar om stora och relativt kostsamma maskiner och man kan känna sig trygg när det är JNC Teknik som levererar dessa. Några av varumärken som finns i sortimentet är Wagner, Butti, Kyoto, Mistra,  A-Ward, Spray Stream, Remav, Fravizel, McIntyre och många fler. Det är många av de mest välkända märkena man arbetar med och det är en av delarna i receptet till framgången. Utöver att man endast säljer maskiner av toppklass så är deras fina kundservice den andra delen av receptet till framgång.

container

JNC Teknik levererar maskiner till flera branscher inom återvinningsindustrierna där några av dem är skrotning av fordon, återvinning, sopsortering, skrothandlare, bulkhantering och många fler. Ett tips är att kolla in företagets hemsida där man finner mer information om vilka produkter som finns att tillgå. Kontakta även JNC Teknik vid behov med frågor och funderingar då de mer än gärna svarar på alla sorts frågor.

Idag är det väldigt hårda krav på företag inom återvinningsindustrierna och det gäller att hålla maskinparken uppdaterad. Om det är dags att byta ut någon maskin så är JNC Teknik företaget att vända sig till. 

Fler nyheter