Boka hämtning av grovsopor för smidig och korrekt hantering av avfall

10 maj 2021
Cecilia Olsson

Sopor är något man aldrig kommer ifrån att man lyckas producera. Både i hem och på arbetsplatsen kastas alla möjliga föremål som man inte längre har någon användning för. Ibland kan det dessutom bli extra mycket grovsopor på grund av en renovering eller att man helt enkelt har rensat bland alla saker som finns i fastigheten. Men vad ska man göra med alla sopor när de väl har sorterats ut från det man vill ha kvar? Skräphämtarna är ett företag som kan ta vara på soporna som man vill bli av med, smidigt och enkelt. 

En smidigare lösning får man leta efter

När man har rensat ur sina sopor så är det otroligt skönt att lämna över dem till någon annan som kan se till att de tas tillvara på rätt sätt. Att hålla på att sortera och ordna med transport till en återvinningsstation där allt ska kastas på rätt plats kan vara väldigt tidsödande. Därför är det otroligt bekvämt att istället anlita Skräphämtarna som kan komma och hämta allt från emballage till möbler och vitvaror samt ta hand om det på bästa sätt.  

Om möjlighet finns så ser de till att skänka det som fortfarande kan användas till olika välgörenhetsorganisationer, vilket gör att någon annan som har användning för objektet kan få glädje av det. Är det däremot sopor som inte kan få ett nytt hem så slänger Skräphämtarna avfallet på en miljöcertifierad återvinningsstation.

Hämtning av grovsopor på regelbunden basis

Företag som producerar mycket grovsopor och emballage kan få regelbunden hämtning så ofta som det finns behov för det. Även i bostadsrättsföreningar kan det finnas behov för bortforsling av grovsopor och avfall vid gemensamma städdagar och gårdsstädningar, men även regelbunden hämtning av grovsopor. Oavsett så går det enkelt att boka hämtning av grovsopor och annat via telefon eller online hos Skräphämtarna.

Fler nyheter