Anlita experter vid fasadtvätt i Malmö

29 november 2020
Cecilia Olsson

Det finns mycket att vinna på att tvätta sitt hus. Det är ofta en av de mest värdefulla ägodelar man har och därför bör man även ta hand om det ordentligt. Genom att investera i en ordentlig fasadtvätt kan man få det att se extra bra ut samtidigt som det ökar chanserna att det håller sig i toppskick så länge som det bara går. 

Få bättre koll med en rengöring

En fasadtvätt kan göra att huset ser nymålat ut även fast det inte är det. Förutom att det ser så mycket bättre ut än ett otvättat hus så blir det dessutom lättare att upptäcka om det är något annat som behövs åtgärdas på fasaden. Det kan till exempel handla om en panelbräda som behöver bytas ut eller en vägg som behöver lite ny färg. 

Undvik slitage på fasaden

Det finns tydliga rekommendationer då det handlar om fasadtvätt, huset mår bäst om en rengöring genomförs minst en gång per år. Utan tvätt kan mögel, alger och annan påväxt härja fritt vilket kan leda till skador och slitage på fasaden. Det svenska klimatet har blivit mildare och därmed fuktigare, det i kombination med mycket nederbörd leder till att mögel och påväxt stormtrivs och kan frodas på våra fasader och tak.

Anlita företag med erfarenhet 

Ju längre ner i Sverige man kommer desto mildare är klimatet, det gör att behovet att tvätta bort påväxt kan vara extra stor på platser som till exempel i Malmö. Hustvättarna är ett företag som utför jobb över hela Skåne. De är proffs på fasadtvätt och kan ta sig an alla typer av fasader.

Med effektiva metoder och ett varsamt arbetssätt gör de skonsamt rent fasaden från smuts, påväxt och föroreningar. Tack vare deras breda kunskap och erfarenhet vet de alltid vilket som är det bästa tillvägagångssättet för den aktuella fasaden. Mer information finns på https://hustvattarna.se/.

Fler nyheter