Allt händer i köket

26 augusti 2019
jonas olsson
Allt händer i köket

Köket är inte bara ett rum för att laga och äta mat, det är också en plats för sällskap och skönt häng. För långa samtal över en kanna kaffe, livliga barnkalas, stunder med familjen efter en hektisk dag och stökiga middagar med kompisgänget. Köket är för många hemmets hjärta och rummet där man umgås som allra mest, därför är det kanske inte så konstigt att många prioriterar just köket när det börjar bli dags för en renovering. Ett kök som inte bara är funktionellt utan också vackert ger hela hemmet en riktigt härlig känsla och atmosfär.

 

 

En köksrenovering behöver inte kosta skjortan

 

Det går att spendera nästan hur mycket pengar som helst på en köksrenovering, men det går även att komma ganska billigt undan och ändå få till en stor förändring. Är köket väldigt gammalt kanske det är nödvändigt att riva ut och byta alltihop, men många gånger fungerar det också att t.ex. behålla stommarna och kaklet och endast byta luckor och andra mindre detaljer. Det är bra att göra en ordentlig inventering av köket innan man drar igång en renovering, då kan man enklare göra en bra plan utifrån de förutsättningar som köket faktiskt har. 

 

Nya köksluckor gör stor skillnad

 

Vare sig det handlar om en totalrenovering eller en lightvariant, är köksluckorna värda att lägga lite extra krut på. Snygga luckor kan lyfta nästan vilket kök som helst, och sätter en tydlig ton för vilken stil och känsla man vill förmedla med sitt kök. Men det finns många alternativ, och det kan kännas svårt att välja. Planerar du en köksrenovering och behöver lite råd? Kika in hos en proffsig köksåterförsäljare som t.ex Köksluckan AB i Umeå. De har ett brett utbud av både köksluckor och annat som hör en köksrenovering till, och hjälper naturligtvis till att guida dig fram till just ditt drömkök.

Fler nyheter