Skicka snabbt och enkelt med Postnord

I sådana här tider är det viktigare än någonsin att kunna nå ut till nära och kära. Virusets framfart har gjort att man inte kan träffas i samma utsträckning och kanske inte kan hälsa på släkt och vänner som man tänkt. Även om man inte kan ses och vara sociala så kan man skicka ett paket eller gåva istället som när någon fyller år, får barn eller när man bara vill uppvakta någon lite extra. 

Även inom företag kan det hända att man nu behöver skicka fler och mer försändelser än vanligt. Kanske finns det mycket som kan skickas istället för att till exempel köras ut. 

Oavsett vad man ska skicka, om det är privat eller inom företaget så vill man såklart skicka det på det billigaste och snabbaste sättet. 

 

Paket.se är en jämförelsesida där man enkelt kan se olika alternativ för den försändelse som man ska skicka. Här hittar man Postnord som är ett välkänt företag för många. Genom att använda den här jämförelsetjänsten får man snabbt fram information och man slipper själv sitta och jämföra mellan olika företag. Genom paket.se får man tillgång till samma omfattande utbud som Postnord har men till bättre priser. Det är också smidigare att boka sin försändelse här tack vare prisräknaren som de har på sin sida. Samtidigt som man kan vara säker på att man får det bästa alternativet. När du fyllt i uppgifter om försändelsen och mottagaren väljer du det alternativ som passar bäst och bokar därefter, snabbt och smidigt leveransen. 

PostNord har många ombud, utlämningsställen och terminaler över hela Sverige. De har även export- och importtjänster till och från hela världen, vilket gör att man kan använda dem, oavsett vart försändelsen ska nå fram. Som privatperson kan man skicka paket upp till 20 kg, både in- och utrikes. Bokar man som företag finns också många bra och förmånliga tjänster att ta del av.