Hemestra på hotell i sommar

Många reser utomlands på somrarna och spenderar sina pengar hos charterbolagen samt hos utländska företag. Varför inte passa på och göra något annorlunda? Hemestra och sponsra svenska entreprenörer och företag. Låt säga att mor och dotter reser på en egen liten resa för att rå om varandra och sova på hotell.

Tänk så mycket ni kan hinna prata om och uppleva på bara ett endaste dygn. Det blir något helt annat än om ni reser hela familjen på all inclusive till Egypten. Har ni några fina hotell i er hemregion? Det behöver inte vara värsta lyxen, utan en stund för bara er två.

Mitt i smeten eller på landet?

Skulle ni vilja koppla av mitt i ett centrum där ni kan strosa i affärer och gå på restaurang? Eller längtar ni snarare efter en natt på landet? Fina gamla slottsmiljöer eller kanske bo på lantgård som periodvis är väldigt populärt? Ta en stund för er själva och prata igenom vad ni vill uppleva.

Vad är viktigt för dig som mamma? Och vad är viktigt för din dotter? Troligtvis lär ni känna varandra på ett helt nytt sätt redan i den dialogen. Landar ni på ett hotell i city så sök kanske på olika hotell i Gävle, det skulle t.ex. kunna vara http://hotelaveny.eu/.

När ni väljer smeten

Ni väljer alltså ett hotell mitt i smeten. Ni anländer vid incheckning kl 15.00 på eftermiddagen. Efter att ni har slängt in sakerna på ert rum, ger ni er genast ut på stan. Ni tar några varv kring de större galleriorna och sedan strosar ni i små butiker och hitta en mysig restaurang i gränden. Vad är er favoritmat?

Vad gillar mamma och vad gillar dottern? Finns det något ni aldrig får äta när hela familjen är med? Blir det trerätters och vad får det kosta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *