Ett lyft på lagret med entresolplan

advertorial

För dig som har ett lager som känns en aning för litet, men som inte har markyta nog till att bygga ut, finns det en perfekt lösning. Skaffa ett entresolplan, och få en extra våning för ditt lager. Det är en metallkonstruktion med golv, trappor och räcken, så att du kan gå upp där och ställa ännu mer varor.

Du kan komplettera med hiss, om du vill, och även göra andra justeringar när det gäller tak och inredning. Det bästa är att du tar hjälp av ett expertföretag, och de hjälper dig med att få alltsammans på plats enligt dina önskemål. Det bör passa för din verksamhet, så därför är du med och bestämmer hela utformningen. 

 

Fördelarna med ett större lager

Ett alltför stort lager binder kapital, sägs det, men om man har en hög efterfrågan och jämn försäljning är det prisvärt att ha lite större lagerkapacitet. Dels har du alltid varor hemma som kan levereras direkt, så du slipper dela på en beställning och du slipper restleveranser som kostar pengar.

Dessutom får du mängdrabatt hos många leverantörer, och du sparar in på fraktkostnader genom att ha färre inleveranser och bättre villkor. Kanske kan du köpa in varorna fraktfritt. Du är också oberoende av leverantörens produktionsproblem, förseningar och annat som ställer till det när du behöver varor omgående. 

 

 

Entresolplan för extra varor

Med ett entresolplan är du verkligen förberedd och rustad. Blir det oväntad rusning efter dina varor, har du alltid en extra kvantitet att tillgå. Dessutom kan du ställa undan säsongsvaror på ett entresolplan.

Istället för att rea bort restlagret av jultomtar, kan du bekvämt spara det till nästa år och ta fullt betalt. Anlita en firma som är specialiserad på pallplatser, pallställ och entresolplan, så får du mer information och kan ta chansen att skaffa dig allt du behöver för ditt lager.