En säker förvaring

17 augusti 2020
william eriksson

När man använder sig av ett däckhotell i Tyresö, som https://www.dackomaskin.se/daeckhotell, så kan man vara säker på att däcken finns i säkert förvar tills man behöver dem igen. Däck och fälgar är lätta att sälja vidare och kan i vissa fall vara värda mer än många andra bilar.

Så bor man i en lägenhet med hönsnät runt sitt källarförråd så kan det kännas riskabelt att ha sin förvaring där. På ett däckhotell får man ett kvitto på att däcken är inlämnade. Skulle något hända under förvaringen så träder en försäkring in som ersätter det som förlorats.  

 

Tungt och skrymmande  

Däck tar mer plats än man tror ifall man ska få plats med dem i sitt förråd eller garage. Eftersom de dessutom är både tunga och smutsiga så kan det vara besvärligt att själv hantera dem. Genom att byta där på platsen där man erbjuder däckhotell, så kan man slippa allt som har med hantering att göra.

När man gör en bokning för att byta sina däck så meddelar man bara att man även har sina däck hos dem. Sedan sker allting automatiskt utan att man behöver göra något mer än att köra dit och därifrån.  

 

 

Service för kunder

Om man vill så finns det ytterligare service som man kan få på ett däckhotell. Skulle däcken man byter vara dåliga så kan man beställa nya däck som sedan ligger redo när det är dags att byta igen. Det går även att få däcken tvättade så att de är rena och fina under både lagringen och vid nästa byte.

För att skydda däcken använder man sig av stora påsar som passar perfekt till däcken. Vill man så kan även dessa bytas ut för ett snyggare intryck och en mer säker lagring. Vid fler önskemål så kan man fråga sitt däckhotell gällande vilka tjänster som finns.

Fler nyheter